U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Zoete weipoeder

Zoete weipoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten zoete weipoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose) eiwitten, vitaminen en mineralen. Weipoeder ontstaat als water aan de wei wordt onttrokken.

Productspecificatie zoete weipoeder

Chemische eigenschappen

Water 4,00% max.
Eiwit  11,00% min.
Vet 1,00% max.
Lactose 70,00% min.
Mineralen  8,00% max.

 

Microbiologische eigenschappen

Kiemgetal  20.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae  10 kve/g max.
E. coli  10 kve/g max.
Gisten 50 kve/g max.
Schimmel 50 kve/g max.

    

Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is zoete weipoeder 18 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden