Yoghurtpoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten yoghurtpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: yoghurtpoeder wordt geproduceerd op basis van gepasteuriseerde mager melk. Dit ingrediënt is beschikbaar in verschillende zuurtegraden.
Productspecificatie yoghurtpoeder
Chemische eigenschappen
water | 4% max |
vet | 1% max |
eiwit | 34% |
lactose | 43% |
mineralen | 8% |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
Gisten | 100 kve/g max. |
Schimmels | 100 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is yoghurtpoeder 6 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.