U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Wei-permeaat

Wei-permeaat

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten weipermeaatpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose), eiwitten, vitaminen en mineralen. Middels filtratie kunnen de eiwitten gescheiden worden van de overige bestanddelen. De genoemde overige bestanddelen noemt men weipermeaat.

Productspecificatie weipermeaat

Chemische eigenschappen

Water 4 % max
Eiwit 2-8 %   
Vet  1% max.
Lactose 76 % min.
Mineralen 8,5% max.


Microbiologische eigenschappen
                                                     

Kiemgetal 50.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 10 kve/g max.  
Gisten 100 kve/g max.  
Schimmels 100 kve/g max.


Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is weipermeaatpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden