Volle melkpoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten volle melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Volle melkpoeder ontstaat door van volle melk water te verdampen.
Productspecificatie volle melkpoeder 26%
Chemische eigenschappen
Water | 4,00% max |
Eiwit | 34,00% min. in FFDM (N x 6,38) |
Vet | 26,00% min. |
Mineralen | 6,50% max. |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 kvu/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kvu/g max. |
E. coli neg. | in 1,0g |
Gisten | 30 kvu/g max. |
Schimmels | 30 kvu/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is volle melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.