Volle melkpoeder lactosevrij
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten lactose vrije volle melkpoeder voor verschillende industriële toepassingen. De minimale afname per levering bedraagt 600 kg in zakken van 25 kg.
Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Lactose vrije volle melkpoeder ontstaat door van lactose vrije volle melk water te verdampen.
Productspecificatie volle melkpoeder 26%
Chemische eigenschappen
Lactose 0,1 % max.
Water 5,00 % max.
Eiwit 24,5 – 28 % in FFDM (N x 6,38)
Vet 26,00- 28,00 %
Mineralen 6 % +/- 1 %
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal 50.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 10 kve/g max.
Enterococcus 100 kve/g max.
Gisten 100 kve/g max.
Schimmel 100 kve/g max.
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is lactose vrije volle melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.