
Volle melkpoeder instant
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten volle melkpoeder instant voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Volle melkpoeder instant ontstaat door van volle melk water te verdampen en op het juiste soortelijk gewicht te drogen.
Productspecificatie volle melkpoeder 26%
Chemische eigenschappen
Water | 4,00% max. |
Eiwit | 34,00% min. in FFDM (N x 6,38) |
Vet | 26,00% min. |
Mineralen | 6,50% max. |
soortelijk gewicht 350 - 600 g/l
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 kvu/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kvu/g max. |
E. coli neg. | in 1,0g |
Gisten | 30 kvu/g max. |
Schimmels | 30 kvu/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is volle melkpoeder instant 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.