U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Skyrpoeder

Skyrpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten skyrpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: skyrpoeder is een gefermenteerd en gesproeidroogd ingrediënt op basis van gepasteuriseerde magere melk.

Productspecificatie skyrpoeder

Chemische eigenschappen

Water  4 % max.   
Vet  1 % min.
Eiwit  49-55 %   
pH  4,2 – 4,8

    

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal  5.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae  10 kve/g max.    
Gisten  100 kve/g max. 
Schimmel  100 kve/g max.


Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is yoghurtpoeder 6 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden