Skyrpoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten skyrpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: skyrpoeder is een gefermenteerd en gesproeidroogd ingrediënt op basis van gepasteuriseerde magere melk.
Productspecificatie skyrpoeder
Chemische eigenschappen
Water | 4 % max. |
Vet | 1 % min. |
Eiwit | 49-55 % |
pH | 4,2 – 4,8 |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 5.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
Gisten | 100 kve/g max. |
Schimmel | 100 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is yoghurtpoeder 6 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.