
MPC 85
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten melk-proteineconcentraat 85 (MPC 85) voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: Melkeiwitten worden middels ultrafiltratie gewonnen uit verse gepasteuriseerde magere melk. De verkregen eiwitten noemen we melk-proteïneconcentraat. De melkeiwitten en wei-eiwitten komen in dit ingrediënt in dezelfde verhouding voor als in de natuurlijke melk.
Productspecificatie MPC 85
Chemische eigenschappen
Water | 6% max. |
Vet | 2% max. |
Eiwit | 85% min. |
Lactose | 6% max. |
As | 7,55 |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 50.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 1 kve/g max. |
Gisten | 50 kve/g max. |
Schimmels | 50 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is MPC 85 24 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.