Magere melkpoeder instant
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten magere melkpoeder instant voor verschillende industriële toepassingen. Als gevolg van een aangepast productieproces heeft magere melkpoeder instant betere oploseigenschappen dan reguliere magere melkpoeder.
Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Magere melkpoeder ontstaat door van afgeroomde melk water te verdampen.
Productspecificatie magere melkpoeder instant
Chemische eigenschappen
Water 4,00% max.
Eiwit 34,00% min. in FFDM (N x 6,38)
Vet 1,50% max.
Mineralen 8,00% max.
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal 10.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 10 kve/g max.
E. coli neg. in 1,0g
Gisten 30 kve/g max.
Schimmel 30 kve/g max.
Overig
Gewenst soortelijk gewicht kan in overleg bepaald worden binnen de bandbreedte 400-600 gram/liter.
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is magere melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.