Lactose (80-200 Mesh)
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten lactose voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose), eiwitten, vitaminen en mineralen. Middels filtratie kan de lactose gescheiden worden van de overige bestanddelen.
Productspecificatie lactose
Chemische eigenschappen
water | 0,5 % max. |
eiwit | 0,5% max. |
lactose monohydraat | 99 % min. |
mineralen | 0,25 % max |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 1.000 kve/g max |
Enterobacteriaceae | 0 kve/g max. |
Gisten | 10 kve/g max. |
Schimmels | 10 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is lactose 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.