Kwarkpoeder 35% - 65%
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten kwarkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: kwarkpoeder wordt middels een sproeidroogproces geproduceerd uit verse kwark. Dit ingrediënt is beschikbaar met eiwitpercentages van 35% tot 65%.
Productspecificatie kwarkpoeder
Chemische eigenschappen
water | 4% max. |
vet | 1% max. |
eiwit | 50% |
lactose | 25% |
mineralen | 7% |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
Gisten | 100 kve/g max. |
Schimmels | 100 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is kwarkpoeder 9 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.