U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  kwarkpoeder 35% - 65%

Kwarkpoeder 35% - 65%

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten kwarkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: kwarkpoeder wordt middels een sproeidroogproces geproduceerd uit verse kwark. Dit ingrediënt is beschikbaar met eiwitpercentages van 35% tot 65%.

Productspecificatie kwarkpoeder

Chemische eigenschappen

water 4% max.
vet  1% max.
eiwit 50%
lactose 25%
mineralen 7%

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal  10.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae  10 kve/g max. 
Gisten 100 kve/g max.  
Schimmels 100 kve/g max.  



Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is kwarkpoeder 9 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden