
Karnemelkpoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten karnemelkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: karnemelkpoeder wordt geproduceerd op basis van gepasteuriseerde karnemelk.
Productspecificatie karnemelkpoeder
Chemische eigenschappen
water | 4% max. |
vet | 3% min. |
eiwit | 30% min. |
lactose | 46% min. |
mineralen | 8,5% max. |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 50.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
Gisten | 100 kve/g max. |
Schimmels | 100 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is karnemelkpoeder 18 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.