U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Karnemelkpoeder

Karnemelkpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten karnemelkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: karnemelkpoeder wordt geproduceerd op basis van gepasteuriseerde karnemelk.

Productspecificatie karnemelkpoeder

Chemische eigenschappen

water 4% max.
vet 3% min.
eiwit 30% min.
lactose 46% min.
mineralen 8,5% max.

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal  50.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae  10 kve/g max. 
Gisten  100 kve/g max. 
Schimmels 100 kve/g max. 

 

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is karnemelkpoeder 18 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden