Bio yoghurtpoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische yoghurtpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: biologische yoghurtpoeder wordt geproduceerd op basis van biologische gepasteuriseerde mager melk. Dit ingrediënt is beschikbaar in verschillende zuurtegraden.
Productspecificatie biologische yoghurtpoeder
Chemische eigenschappen
Water | 4 % max. |
Vet | 1,5 % max |
Eiwit | 34 % min. |
Lactose | 47 % max. |
Mineralen | 8,2 % max. |
-
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 5.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
Gisten | 50 kve/g max. |
Schimmels | 50 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische yoghurtpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.