U bent hier: Home  »  Biologische grondstoffen  »  Bio yoghurtpoeder

Bio yoghurtpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische yoghurtpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: biologische yoghurtpoeder wordt geproduceerd op basis van biologische gepasteuriseerde mager melk. Dit ingrediënt is beschikbaar in verschillende zuurtegraden.

Productspecificatie biologische yoghurtpoeder

 Chemische eigenschappen

Water 4 % max.  
Vet  1,5 % max
Eiwit  34 % min. 
Lactose 47 % max.
Mineralen 8,2 % max.

-

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal 5.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 10 kve/g max.    
Gisten  50 kve/g max.
Schimmels 50 kve/g max.

 

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische yoghurtpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden