U bent hier: Home  »  Biologische grondstoffen  »  Bio weipoeder

Bio weipoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische zoete weipoeder voor verschillende industriële toepassingen.

Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose) eiwitten, vitaminen en mineralen. Biologische zoete weipoeder ontstaat als water aan de biologische wei wordt onttrokken.

Productspecificatie biologische zoete weipoeder

Chemische eigenschappen

Water 4,0% max.   
Eiwit  10,5% min.  
Vet 1,5% max.
Lactose 80,5% min.
Mineralen 8,5% max.


Micro biologische eigenschappen

Kiemgetal 10.000 kve/g max.
E. coli  10 kve/g max.
Gisten  100 kve/g max. 
Schimmels  100 kve/g max.

 

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische zoete weipoeder 24 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden