Bio weipoeder
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische zoete weipoeder voor verschillende industriële toepassingen.
Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose) eiwitten, vitaminen en mineralen. Biologische zoete weipoeder ontstaat als water aan de biologische wei wordt onttrokken.
Productspecificatie biologische zoete weipoeder
Chemische eigenschappen
Water | 4,0% max. |
Eiwit | 10,5% min. |
Vet | 1,5% max. |
Lactose | 80,5% min. |
Mineralen | 8,5% max. |
Micro biologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 kve/g max. |
E. coli | 10 kve/g max. |
Gisten | 100 kve/g max. |
Schimmels | 100 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische zoete weipoeder 24 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.