Bio volle melkpoeder 26%
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische volle melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: biologische melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De biolgische melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Biologische volle melkpoeder ontstaat door van biologische volle melk water te verdampen.
Productspecificatie biologische volle melkpoeder 26%
Chemische eigenschappen
Water | 4% max. |
Eiwit | 34% min. in FFDM (N x 6,38) |
Vet | 26% min. |
Mineralen | 6% max. |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 10.000 cpu/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 cpu/g max. |
E. coli | neg. in 1,0g |
Gisten | 100 cpu/g max. |
Schimmels | 100 cpu/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische volle melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.