U bent hier: Home  »  Biologische grondstoffen  »  Bio volle melkpoeder 26%

Bio volle melkpoeder 26%

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische volle melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: biologische melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De biolgische melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Biologische volle melkpoeder ontstaat door van biologische volle melk water te verdampen.

Productspecificatie biologische volle melkpoeder 26%

Chemische eigenschappen 

Water  4% max.    
Eiwit 34% min. in FFDM (N x 6,38)
Vet 26% min.
Mineralen 6% max.

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal 10.000 cpu/g max.
Enterobacteriaceae  10 cpu/g max.   
E. coli neg. in 1,0g
Gisten  100 cpu/g max.    
Schimmels  100 cpu/g max.

 

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische volle melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden