Bio magere melkpoeder 1%
Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische magere melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.
Definitie: biologische melkpoeder is biologische melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De biologische melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Biologische melkpoeder ontstaat door van afgeroomde biologische melk water te verdampen.
Productspecificatie biologische magere melkpoeder
Chemische eigenschappen
water | 4,0% max. |
eiwit | 35,0% max. |
vet | 1,5% max. |
mineralen | 8,0% max. |
Microbiologische eigenschappen
Kiemgetal | 30.000 kve/g max. |
Enterobacteriaceae | 10 kve/g max. |
E. coli | < 3 kve/g |
Gisten | 10 kve/g max. |
Schimmels | 10 kve/g max. |
Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische magere melkpoeder 18 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.