U bent hier: Home  »  Biologische grondstoffen  »  Bio kaas (o.a. Gouda, Emmentaler, Cheddar, Mozzarella)

Bio kaas (o.a. Gouda, Emmentaler, Cheddar, Mozzarella)

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische kaas, waaronder bio Gouda 50+, voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Onze natuurgerijpte bio Gouda heeft een vetpercentage van minimaal 50%.

Productspecificatie biologische Gouda 50+

Chemische eigenschappen
Water                    39,0 % gemiddeld          
Vet                         50,0 % min. o.b.v. vetvrije droge stof
Zout                         1,9 % (gemiddeld)       

Microbiologische eigenschappen                                                     
E-coli                       500 kve/g max.
Coliformen           1000 kve/g max.
Listeria in 25 gr.             absent  
Salmonella in 25 gr.      absent

 

Overig 
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden