U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Yoghurtpoeder

Yoghurtpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten yoghurtpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: yoghurtpoeder wordt geproduceerd op basis van gepasteuriseerde mager melk. Dit ingrediënt is beschikbaar in verschillende zuurtegraden.

Productspecificatie yoghurtpoeder

Chemische eigenschappen

water 4% max
vet 1% max
eiwit 34%
lactose 43%
mineralen 8%

 

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal 10.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae  10 kve/g max. 
Gisten  100 kve/g max. 
Schimmels 100 kve/g max. 

 

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is yoghurtpoeder 6 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden