U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Volle melkpoeder

Volle melkpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten volle melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Volle melkpoeder ontstaat door van volle melk water te verdampen.

Productspecificatie volle melkpoeder 26%

Chemische eigenschappen

Water                                    4,00% max
Eiwit 34,00% min. in FFDM (N x 6,38)
Vet  26,00% min.
Mineralen 6,50% max.


Microbiologische eigenschappen

Kiemgetal 10.000 kvu/g max.
Enterobacteriaceae 10 kvu/g max.
E. coli neg. in 1,0g
Gisten 30 kvu/g max.
Schimmels 30 kvu/g max.

 

Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is volle melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden