U bent hier: Home  »  Zuivelpoeders  »  Magere melkpoeder

Magere melkpoeder

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten magere melkpoeder voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: melkpoeder is melk waaraan het water is onttrokken, zodat een droge stof overblijft. De melk wordt hierdoor langer houdbaar en zeer geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Magere melkpoeder ontstaat door van afgeroomde melk water te verdampen.

Productspecificatie magere melkpoeder

Chemische eigenschappen

Water                 4,00% max.
Eiwit 34,00% min. in FFDM (N x 6,38)
Vet 1,50% max.
Mineralen  8,00% max.

 

Microbiologische eigenschappen

Kiemgetal  10.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 10 kve/g max.
E. coli neg. in 1,0g neg in 1,0 gr
Gisten 30 kve/g max.
Schimmel  30 kve/g max.

 

Overig
Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 25°C en 85% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is magere melkpoeder 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden