U bent hier: Home  »  Over ons  »  Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De organisatie

  • Wanneer is Tourmalet Trigona Food Ingredients opgericht?

    In mei 2014 is Tourmalet Trigona Food Ingredients opgericht.

  • Op welke manier borgen jullie de voedselveiligheid en traceerbaarheid van de goederen?

    Middels het kwaliteitssysteem IFS Trade beoordelen en registreren wij op continue basis de in dit kader relevante parameters.

  • Op welke manier borgen jullie dat biologisch grondstoffen correct gecertificeerd zijn?

    Middels de SKAL certificering van Trigona Dairy Trade.

  • Op welk moment komt het wekelijkse zuivelmarkbericht uit?

    Uiterlijk op vrijdag.

  • Hoe meld ik mij aan voor het wekelijkse zuivelmarktbericht?

    Bij voorkeur door uw naam en mailadres in de daarvoor bestemde vakken op de homepage van de site achter te laten.

Het aanvragen van specificaties, monsters en offertes

  • Bij wie kan ik een monster, inclusief specificatie, van de aangeboden zuivelgrondstoffen of plantaardige grondstoffen aanvragen?

    Via genoemd telefoonnummer of mailadres kunt u Gerard-Jan Smit benaderen.

  • Bij wie kan ik een offerte voor zuivelgrondstoffen of plantaardige grondstoffen aanvragen?

    Via genoemd telefoonnummer of mailadres kunt u Gerard-Jan Smit benaderen.

Toepassingen van de verschillende zuivelgrondstoffen binnen de levensmiddelenindustrie

  • Voor welke toepassingen gebruikt men melkpoeder?

    Melkpoeder past men onder andere toe in bakkerijproducten, ijs, desserts, chocolade en sauzen.

  • Voor welke toepassingen gebruikt men weipoeder?

    Weipoeder past men onder andere toe in bakkerijproducten, chocolade, dieetvoeding en sauzen.

  • Voor welke toepassingen gebruikt men room?

    Room past men onder andere toe in bakkerijproducten, sauzen en kant-en-klaar maaltijden.

  • Voor welke toepassingen gebruikt men kaas?

    Kaas past men onder andere toen in smeltkaas, kant en klaar maaltijden en geraspte kaas.

Toepassingen van de verschillende plantaardige grondstoffen binnen de levensmiddelenindustrie

  • Voor welke toepassingen gebruikt men graanvlokken?

    Graanvlokken past men onder andere toe in bakkerijproducten, muesli, havermout en als decoratie van brood.

  • Voor welke toepassingen gebruikt men moutmeel?

    Moutmeel wordt onder ander gebruikt om brood donker te kleuren. Daarnaast kan het in bepaalde toepassingen ingezet worden om karamel of cacao te vervangen.

  • Voor welke toepassingen gebruikt men fruitvullingen?

    Fruitvullingen past men met name in bakkerij- en zuivelproducten toe.

*

*
*
* Verplichte velden