U bent hier: Home  »  Biologische grondstoffen  »  Bio lactose

Bio lactose

Tourmalet Trigona Food Ingredients levert aan haar klanten biologische lactose voor verschillende toepassingen in de levensmiddelenindustrie.

Definitie: Wei is een product dat vrijkomt bij de productie van kaas uit melk. Het bevat nuttige bouwstoffen zoals melksuikers (lactose), eiwitten, vitaminen en mineralen. Middels filtratie kan de biologische lactose gescheiden worden van de overige bestanddelen.

Productspecificatie biologische lactose

 Chemische eigenschappen

Water 0,5 % max.
Eiwit  0,5 % max.       
Lactose monohydraat 99 % min.
Mineralen 0,25 % max.

  

Microbiologische eigenschappen                                                     

Kiemgetal  1.000 kve/g max.
Enterobacteriaceae 0 kve/g max.      
Gisten  10 kve/g max.
Schimmels 10 kve/g max.

-

Overig

Opslagcondities: koel en droog bewaren bij max. 20°C en 75% luchtvochtigheid.
Houdbaarheid: onder juiste omstandigheden is biologische lactose 12 maanden houdbaar.
Opmerking: overige specificaties op aanvraag.
Disclaimer: de data op deze specificatie zijn indicatief. Aan deze specificatie kunnen geen rechten worden ontleend.

*

*
*
* Verplichte velden